Bestelauto leasen

Wilt u tijdelijk een bestelauto voor uw bedrijf, of vindt u de aanschafprijs van een nieuwe bestelauto te hoog? Door een bestelauto te leasen geniet u wel van de voordelen, die een bestelauto met zich meebrengt, maar hoeft u geen grote investering te doen vooraf. Een maandelijks vast bedrag houdt de bestelauto betaalbaar voor ieder bedrijf, waarbij u de lease van uw bestelauto kunt stopzetten als deze niet langer noodzakelijk is. Ideaal, want zo blijft u nooit met een ongebruikte bestelauto zitten, die u zelf niet verkocht krijgt. Kiest u voor de lease van een bestelauto bij Autolease Centrale, dan geniet u van veel meer voordelen dan enkel die van een degelijke bestelauto! Zowel voor, als tijdens het leasen van de bestelauto kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de lease van een bestelauto bij Autolease Centrale.

Comfortabele auto leasen

Met de lease van een bestelauto van Autolease Centrale wordt u werk een waar feest! Niet alleen geniet u van een groot comfort tijdens het rijden, ook zal de bestelauto u dagelijks snel en veilig naar uw bestemming rijden. Geen haperende motor, lichten die niet werken of een versleten interieur, maar een moderne, fraai vormgegeven bestelauto waar u altijd op kunt rekenen. Of u nu pakketten wilt bezorgen, uw materialen naar een klus wilt vervoeren of de bestelauto gebruikt voor andere doeleinden, de lease van een bestelauto zal vrijwel altijd volstaan in uw wensen.

Transparante service

Bij de lease van een bestelauto mag u de nodige service verwachten vinden wij! Geen warrige contracten en ingewikkelde voorwaarden, maar een transparante uitleg over de mogelijkheden en voorwaarden. Zo geniet u later niet alleen van uw bestelauto, maar ook van de degelijke service die wij u naast de bestelauto bieden!