Meer plezier van uw fiets

Fietst u al uw hele leven maar wilt u nu een fiets waar u echt goed mee vooruit komt? Kies dan voor het online bestellen van een echte kwaliteitsfiets bij 247 fietsen. Via 247fietsen.nl kunt u diverse fietsen van topmerken bestellen. Met een goede fiets kunt u er van op aan dat u comfortabel en veilig de weg op kunt. Alle fietsen die u vindt bij www.247fietsen.nl zijn vanzelfsprekend voorzien van de benodigde keurmerken. Daarnaast kunt u zelf enkele voorzorgsmaatregelen nemen om uw fiets zo lang mogelijk mee te laten gaan en uzelf veilig op weg te begeven:

  • Volg verkeersregels altijd op
  • Fiets zonder luide muziek
  • Zorg altijd voor goede verlichting bij nacht
  • Zorg altijd dat u goed zichtbaar bent bij dag
  • Let op andere weggebruikers
  • Zorg voor een goed onderhouden fiets

Een goed onderhouden fiets voorkomt dat u bijvoorbeeld niet goed kunt remmen, waarmee u de kans op verkeersongelukken minimaliseert. Daarnaast is het voor uw eigen comfort ook prettig dat uw fiets het goed doet. Denk daarbij aan een goed werkende kettingkast, trappers, stuur en fietsbel. Een comfortabel zadel en een goed afgesteld frame helpen u bovendien lange fietstochten goed door te komen.

Op vakantie met uw fiets

Een fiets is niet alleen handig voor woon-werk-verkeer of het doen van boodschappen. Steeds meer mensen maken gebruik van een fiets voor hun vakantie. U kunt bijvoorbeeld fietsend op vakantie gaan of uw fietsen achterop uw auto meenemen naar uw vakantiebestemming. Zo kunt u ook tijdens uw vakantie gebruik maken van uw fietsen. Goede fietsen hiervoor bestelt u uiteraard ook online in de webshop. Fietsbenodigdheden voor uw vakantie kunt u meestal verkrijgen bij een speciaalzaak bij u in de buurt. Als het voorjaar in aantocht is kunt u vaak voor aantrekkelijke prijzen aan nieuwe fietsbenodigdheden komen.